KC-podden

Podden som djupdyker i fritidsledarskapet

Här kan du lyssna på KC-podden. Det kommer att komma ett nytt avsnitt sista fredagen varje månad med information om Kunskapscentrums deltagarkommuners verksamhet och nyttig information för dig som fritidsledare.


KC-podden – Avsnitt 3

I KC-poddens tredje avsnitt får vi lyssna på hur Liquid arbetar. Liquid är öppet för dig som är trans, bi, queer, för dig som inte vill definiera dig, dig som är homo, intergender eller som inte vet och som har funderingar kring din sexualitet eller könsidentitet – alternativen är oändliga och hur du identifierar dig är ditt val! God lyssning!

KC-podden – Avsnitt 2

I KC-poddens andra avsnitt får vi träffa Anton Bergström Grabowska som arbetar som verksamhetsledare i Åtvidabergs kommun. Där håller han på och startar upp en helt ny verksamhet efter att Åtvidaberg varit utan i flera år. Vilka utmaningar finns och hur gör man egentligen? God lyssning!

KC-podden – Avsnitt 1

I KC-poddens första avsnitt möter du Lovisa och Valeria som arbetar med verksamheten Lika Olika i Linköping. Du får reda på bland annat hur man startade verksamheten, varför man arbetar i verksamheten och hur man arbetar med att få med alla i verksamheten. God lyssning!

KC-podden – Info avsnitt

I det här avsnittet får du som lyssnar en presentation av KC-podden, KC och koordinatorn Marie Eriksson. God lyssning!